Maakt persoonlijk leren mogelijk

Studyflow volgt het tempo en niveau van je leerlingen en past hun lesprogramma aan. Een snelle leerling kan vlot doorwerken en blijft geprikkeld door verdiepingsopdrachten; een leerling met achterstanden oefent uitgebreider op een lager niveau zodat hij niet vastloopt.

Volg de voortgang van je leerlingen

Snel en eenvoudig analyseer je hoe je leerlingen vorderen met de lesstof, waar ze vastlopen en hoeveel ze oefenen. Daarna kun je naar eigen inzicht ingrijpen waarbij je per leerling kunt differentiëren. Ook maak je eenvoudig rapportages voor ouders of de onderwijsinspectie.

Toetst zoals je wilt

Toets aan het begin van het schooljaar je leerlingen om hun startniveau vast te stellen en zet daarna extra toetsen in wanneer en hoe je wilt: per domein, niveau en met een omvang en tijdsduur naar keuze.

Voldoet aan de exameneisen

Studyflow sluit aan op wat je leerlingen moeten kennen en kunnen volgens de exameneisen. Het is ontwikkeld door een auteursteam van onderwijsprofessionals met ruime ervaring in didactiek en lesgeven. Alle toetsen voldoen aan toekomstige kwalificaties.

Is makkelijk in gebruik

Het gebruik van Studyflow zelf hoef je niet te leren. Volg je intuïtie en je kunt aan de slag. Toch liever een handleiding? Die is ook beschikbaar. De methode kun je op allerlei manieren inzetten in de klas. Zo blijf je zelf de maker en bedenker van je les.

Motiveert en daagt uit

Studyflow laat je leerling zien wat zijn positie is in de lesstof. Het brengt in beeld wat hij al beheerst en welke leerdoelen hij nog moeten halen. Spelelementen maken hem bewust van deze vorderingen. Zo ervaart hij leren minder als moeten en wordt zijn vooruitgang zijn uitdaging.

Werkt op elke tablet en PC

Studyflow is web-based dus jij en je leerlingen kunnen overal aan de slag zonder iets te moeten installeren. Het is te gebruiken op een laptop, desktop of tablet en werkt in alle moderne browsers en besturingssystemen.

Groeit door jouw feedback

Studyflow bereik je snel en eenvoudig door te bellen of te mailen. Binnen 24 uur heb je een reactie en de ontwikkelaars pakken een technisch probleem liefst direct aan. Zo maakt het team dankbaar gebruik van jouw feedback om de lesmethodes nog beter te maken.

Advies en proeflicenties