Wat verandert er met Spark?

Wat verandert er met Spark?

Wat verandert er met Spark?

Komend schooljaar zullen de Studyflow methoden aangeboden worden op het platform Spark. Dat brengt opwindende vernieuwingen met zich mee!

We hebben een overzicht gemaakt van de functionaliteiten van het huidige platform, en Spark. Zo weet je precies wat je kan verwachten.

Na de zomervakantie zijn alle beheerders-, docenten- en leerlingen accounts overgezet naar Spark. Dat geldt ook voor de voortgang van de leerlingen. Zij kunnen dus verder gaan waar ze gebleven waren en hun eerdere resultaten zijn gewoon beschikbaar.

We gaan over op een nieuw platform voor een betere doorontwikkeling van onze lesmethoden en uitbreiding met nieuwe functies. Dit zijn de belangrijkste verbeteringen waar je volgend schooljaar van profiteert:

  • Inzicht in antwoorden
  • Meer mogelijkheden tot maatwerk
  • Resetten van de voortgang
  • De onderdelen Lezen, Algemene Taalvaardigheden en Woordleerstrategieën zijn duidelijker gestructureerd

 

Download de PDF om het volledige overzicht van nieuwe en verbeterde functies te zien.

De aankomende periode en bij de start van het schooljaar zullen we je op verschillende manieren ondersteunen om te zorgen dat je snel van start kan in Spark. Zo is natuurlijk de kennisbank straks gevuld met ondersteunende artikelen en staat onze supportafdeling voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Wij kijken er naar uit om je volgend schooljaar te verwelkomen op ons nieuwe platform Spark!