‘Education is the most powerful weapon
which you can use to change the world.’

Nelson Mandela

Home » VO » Studyflow-Taal

Studyflow-Taal

Taal is een belangrijke basisvaardigheid voor het dagelijks leven. Ook bij schoolsucces speelt taalvaardigheid een cruciale rol. Met Studyflow-Taal kunnen leerlingen op verschillende onderdelen oefenen en zo een stevig fundament leggen op die vaardigheden.

We bieden modules aan voor: spelling, grammatica, werkwoordspelling, leestekens, formuleren, algemene taalvaardigheden, lezen en woordenschat. De methode is adaptief door zich aan te passen aan het leertempo van de leerling.

Sinds kort zijn de lesmodules uitgebreid met de Flowtrainer. Dit is onze oefenomgeving waarin de leerling taalkennis kan automatiseren en memoriseren door middel van microlearning.

studyflow-leermethode-online-taal-methode-vo-mbo

Nu al benieuwd?

Proeflicentie

Vul alle gegevens in en wij zorgen dat je kunt rondkijken in de methode op het platform.

Persoonlijk advies krijgen

Vul alle gegevens in en we nemen direct contact met je op om de afspraak te maken.

Direct aan de slag

Vul de gegevens in en we nemen direct contact op om je snel van start te laten gaan.

De voordelen van Studyflow-Taal

Motiverende aanpak

Bij Studyflow staat een positieve instelling centraal, zo ook bij onze taalmethode. Om leerlingen te motiveren, richten wij ons op wat zij goed doen. De leerlingen zien dit terug in de voortgang die zij maken en de sterren die zij kunnen behalen bij het afronden van een onderdeel. Daarnaast komen er nog meer spelelementen terug in de methode. Zo kunnen leerlingen muntjes verdienen door te oefenen en op die manier een eigen avatar creëren.

Oefenen tot beheersing

Met Studyflow-Taal oefenen leerlingen totdat zij de stof beheersen. Het lesmateriaal is zorgvuldig in didactische stappen opgebouwd zodat leerlingen door middel van tussenstappen naar steeds complexere opgaven toewerken.

Flexibel inzetbaar

Onze taalmethode is modulair opgebouwd. Dat houdt in dat er verschillende taalmodules aan bod komen: Grammatica, werkwoordspelling, spelling, leestekens, formuleren, algemene taalvaardigheden, lezen en woordleerstrategieën. Deze modules zijn apart gesorteerd. Zo kan je als docent zelf bepalen hoe leerlingen door de methode gaan. Bovendien kan Studyflow-Taal zowel voor zelfstudie als voor docent gebonden taallessen gebruikt worden.

Studyflow-Taal in de praktijk

Lesmateriaal

De inhoud van de methode

Flowtrainer

Taalkennis automatiseren en memoriseren

Prijzen en bestellen

Kijk op onze Prijzen en bestellen pagina.

Licenties bestellen

Uitproberen?