‘Education is the most powerful weapon
which you can use to change the world.’

Nelson Mandela

Home » MBO » Studyflow-Taal – MBO

Studyflow-Taal – MBO

Taal is een belangrijke basisvaardigheid voor het dagelijks leven. Ook bij schoolsucces speelt taalvaardigheid een cruciale rol. Met Studyflow-Taal kunnen studenten op verschillende onderdelen oefenen en zo een stevig fundament leggen op die vaardigheden.

We bieden modules aan voor: spelling, grammatica, werkwoordspelling, leestekens, formuleren, algemene taalvaardigheden, lezen en woordenschat. De methode is adaptief door zich aan te passen aan het leertempo van de student.

Sinds kort zijn de lesmodules uitgebreid met de Flowtrainer. Dit is onze oefenomgeving waarin de student taalkennis kan automatiseren en memoriseren door middel van microlearning.

studyflow-leermethode-online-rekenen-taal-vo-mbo-leerling

Nu al benieuwd?

Proeflicentie

Vul alle gegevens in en wij zorgen dat je kunt rondkijken in de methode op het platform.

Persoonlijk advies krijgen

Vul alle gegevens in en we nemen direct contact met je op om de afspraak te maken.

Direct aan de slag

Vul de gegevens in en we nemen direct contact op om je snel van start te laten gaan.

De voordelen van Studyflow-Taal – MBO

Motiverende aanpak

Bij Studyflow staat een positieve instelling centraal, zo ook bij onze taalmethode. Om studenten te motiveren, richten wij ons op wat zij goed doen. De studenten zien dit terug in de voortgang die zij maken en de sterren die zij kunnen behalen bij het afronden van een onderdeel. Daarnaast komen er nog meer spelelementen terug in de methode. Zo kunnen studenten muntjes verdienen door te oefenen en op die manier een eigen avatar creëren.

Oefenen tot beheersing

Met Studyflow-Taal oefenen studenten totdat zij de stof beheersen. Het lesmateriaal is zorgvuldig in didactische stappen opgebouwd zodat studenten door middel van tussenstappen naar steeds complexere opgaven toewerken.

Flexibel inzetbaar

Onze taalmethode is modulair opgebouwd. Dat houdt in dat er verschillende taalmodules aan bod komen: Grammatica, werkwoordspelling, spelling, leestekens, formuleren, algemene taalvaardigheden, lezen en woordleerstrategieën. Deze modules zijn apart gesorteerd. Zo kan je als docent zelf bepalen hoe studenten door de methode gaan. Bovendien kan Studyflow-Taal zowel voor zelfstudie als voor docent gebonden taallessen gebruikt worden.

Studyflow-Taal – MBO in de praktijk

Lesmateriaal

De inhoud van de methode

Flowtrainer

Taalkennis automatiseren en memoriseren

Prijzen en bestellen

Kijk op onze Prijzen en bestellen pagina.

Licenties bestellen

Uitproberen?